Ultimate magazine theme for WordPress.

Seda Sayan Eşleri Kimler | Sırasıyla Seda Sayan Eşlerinin İsimleri

0

Seda Sayan eşleri, Seda Sayan’ın yeni bir evlilik yapmasıyla en merak edilen konular arasına girdi. Son olarak genç şarkıcı Çağlar Ökten ile evlenen Seda Sayan boşandığı eşleri de yeniden gündeme geldi. İşte, Seda Sayan eşleri ile ilgili merak edilen soruların cevapları…

Seda Sayan Evlendi! Seda Sayan’ın Yeni Sevgilisi Çağlar Ökten Artık Eşi Oldu!

Ünlü şarkıcı Seda Sayan evlendi ve yine magazin gündemine bomba gibi düştü. Çağlar Ökten ile evlenen Seda Sayan böylelikle 8. evliliğini yapmış oldu. Seda Sayan’ın yeni sevgilisi Çağlar Ökten İstanbul’da kıyılan nikah ile artık resmen eşi oldu.

seda-sayan-esleri

Seda Sayan Kaç Kez Evlendi ?

Seda Sayan boşandığı eşleri ile her zaman Türkiye’nin gündeminde yer aldı. Çünkü bu isimler arasında şarkıcılar, futbol camiasından isimler ve iş insanları da var. Bu nedenle Seda Sayan eşlerinin isimleri her zaman merak konusu. Son olarak genç şarkıcı Çağlar Ökten ile evlenmesi ile Seda Sayan 8.evliliğini yapmış oldu.

Seda Sayan Eşleri Kimlerdir | Seda Sayan Eski Eşleri Kimlerdir ?

Seda Sayan eşlerinin isimleri tam olarak sırası ile şu şekilde:

  • Rıdvan Kılıç
  • Sinan Engin
  • Mahsun Kırmızıgül
  • Onur Şan
  • Soner Yapacık
  • Tuncay Kıratlı
  • Gökhan Şükür
  • Çağlar Ökten

Seda Sayan, Nihat Doğan Evliliği Çok Konuşulmuştu!

Seda Sayan eşlerinin isimleri arasında Nihat Doğan da bulunuyor ancak ünlü çift resmi nikah kıymamış, imam nikahı ile birlikteliklerine devam etmişlerdi. Bu nedenle de çok konuşulmuşlardı.

Seda Sayan Kaç Çocuğu Var ?

Seda Sayan eşleri kadar Seda Sayan’ın kaç çocuğu olduğu da magazinseverler tarafından araştırılıyor. Bugüne kadar toplam 8 evlilik yapan Seda Sayan’ın bir çocuğu var ve o da Oğulcan Engin.

Seda Sayan Sinan Engin ile Olan Evliliğinden; Oğulcan Engin

Seda Sayan boşandığı eşleri arasında Sinan Engin bulunuyor ve ikilinin bu evliliğinden Oğulcan Engin adında bir oğlu bulunuyor.

Seda Sayan’ın Kızı Var mı ?

Her ne kadar Seda Sayan 8 evlilik yapmış olsa da tek bir çocuğa sahip ve kızı bulunmuyor. Seda Sayan eşleri arasındaki Sinan Engin’in kızı Elif Engin sık sık Seda Sayan’ın kızı zannediliyor. Ancak Seda Sayan’ın oğlu Sinan Engin’in kız kardeşi olan Elif Engin, Seda Sayan’ın kızı değil.

Seda Sayan Kaç Yaşında, Nereli ?

2022 yılı itibari ile 8.evliliğine imza atan Seda Sayan kaç yaşında, nereli gibi sorulara daha sık cevap aranmaya başlandı. 30 Aralık 1961 doğumlu olan Seda Sayan 2022 yılı itibari ile 61 yaşında. Doğum yeri ise İstanbul Eyüp Sultan. Ancak Seda Sayan daha sonra mahkeme kararı ile doğum tarihini 30 Aralık 1962 olarak değiştirmiştir.

Seda Sayan’ın ‘’Kadırgalı’’ lakabı da tam olarak buradan geliyor. Çünkü Kadırga İstanbul Fatih’te bir yer adı ve burada doğduğu için bu lakap Seda Sayan için kullanılıyor.

BONUS: Seda Sayan’ın Oğlu Oğulcan Engin Kimdir ?

Seda Sayan’ın oğlu Oğulcan Engin’in babası Sinan Engin’dir. Ve Sinan Engin Seda Sayan’ın 2. evliliğidir. Dolayısı ile hem annesi hem de babası ünlü olan Oğulcan Engin sık sık magazin gündeminde yer alıyor. Özellikle de aşk hayatıyla sık sık magazinde boy gösteriyor.

Oğulcan Engin 30 Ağustos 1990 doğumludur ve Bahçeşehir Üniversitesi İşletme mezunudur. Daha sonra European School of Economics’te ekonomi eğitimi almış ve 2015 yılında mezun olmuştur. Futbol kariyeri de olan Seda Sayan’ın oğlu Oğulcan Engin yaşadığı aşklarla gündeme sık sık gelmektedir.

İlginizi Çekebilir: Hava Ambulansı Kiralama

Cevap bırakın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.